Magyar Ingatlanszövetség

Egyet jelent a megbízhatósággal és a szakmai garanciával

Magyar Ingatlanszövetség

Az 1991-ben alapított Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ), mint a legnagyobb hazai ingatlanszakmai szervezet, országos szinten fogja össze az ingatlanszakma résztvevőit. Az ingatlanszakma érdekeit folyamatosan képviseljük a magyar államigazgatás- és a külföldi ingatlanszakmai kapcsolataink felé. Lehetőségünk van közvetlen részt venni az ingatlan szakmát érintő jogszabályalkotásban, ezáltal képviselni az ingatlanszakma érdekét, álláspontját.

A Magyar Ingatlanszövetség tagjait ingyenes ingatlanszakmai iránymutatásokkal, ingyenes szakmai rendezvényekkel, különböző tanfolyamokon való részvétel lehetőségével, jogsegélyszolgálattal és a piaci árnál kedvezőbb (a működéshez szükséges) szakmai felelősségbiztosítással is támogatjuk.

A Magyar Ingatlanszövetség létrehozta és működteti a Személytanúsító Szervezetét, amelynek célja a magasan képzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező ingatlanértékelők tanúsítása, az EUFIM-Ingatlanértékelő cím odaítélése.

A nemzetközi  The European Group of Valuers Associations (TEGoVA) tagja vagyunk, így a Magyar Ingatlanszövetség tagjai kedvezményesen juthatnak hozzá a TEGoVA értékes publikációihoz.

Az Amerikai Egyesült Államokban működő National Association of Realtors, és az Orlando Regional REALTOR Association szövetségekkel való kapcsolatunk révén rálátásunk van az európaitól eltérő ingatlanpiaci működésére is, aminek köszönhetően még szélesebb szakmai ismereteket oszthatunk meg tagjainkkal.

Mindent megteszünk annak érdekében (lehetőségeinkhez mérten), hogy a Magyar Ingatlanszövetség tagjai részére folyamatosan biztosítsuk  a kiemelkedő ingatlanszakmai munkához szükséges szakmai hátteret.  Csatlakozzon a Magyar Ingatlanszövetség tagságához, és éljen a szövetségünk által nyújtott lehetőségekkel.

Tevékenységünk eredményességét igazolja (tagjainkat pedig erősíti), hogy mintegy kétezer ingatlanos szakembert képviselünk az ország kb. 400 ingatlanos irodájában.

Etikai bizottság tagjai

dr. Szép Levente elnök
Sághy Edit
Kövér Gyula

Elnökségi tagok

Mehrli Péter elnök
Gerő Péter
Beák Attila
dr. Pál Zoltán
Salamon Adorján

Felügyelő bizottság tagjai

Preiner Annamária elnök
Jáhn Éva tag
Molnár László tag

Szakmai Bizottság

dr. Novák Zalán elnök

Titkárság

Kispál Sándor főtitkár
Veress Audra

EUFIM

dr. Pál Zoltán elnök

Értékelői Albizottság

Fischl Ákos elnök

Közvetítői Albizottság

Oktatási és Jogi Albizottság

Bihátsi Péter elnök