USA Ingatlanbefektetések: egy lehetőség Önnek és Ügyfeleinek

Március 1-én a Lion’s Garden Hotelben Budapesten délután 3 órakor az OPISAS egy bemutató rendezvényt tart “USA Ingatlanbefektetések: egy lehetőség Önnek és Ügyfeleinek” címmel.

Az Amerikai Egyesült Államok ingatlanpiaca manapság érdekes befektetési lehetőség a 6-11%-os éves nettó hozamnak és a magas tőkenyereség lehetőségének köszönhetően.

Azt gondoljuk, hogy az ilyen típusú befektetések kínálata egy jó lehetőség a szolgáltatásai kibővítésére.

Ezen kívül, az OPISAS partnereként 6% és 10% közötti jutalékot kereshet egy megbízható és jövedelmező befektetés közvetítésével.

A budapesti rendezvényünk során bemutatjuk azt is, hogy hogyan tudja egyszerűen felajánlani ezt a lehetőséget ügyfeleinek a marketingeszközeinken keresztül.

Örömmel meghívjuk Önt a budapesti rendezvényünkre, melyet március 1-én délután 3 órakor tartunk a budapesti Lion’s Garden Hotelben.

Ide kattintva tudhat meg többet a rendezvényről és ezen az oldalon kérjük, jelezze nekünk részvételi szándékát, mert a rendezvényen korlátozottak a helyek.

Az este folyamán pedig ügyfelei rendelkezésére állunk – hívja meg érdeklődő ügyfeleit, hogy bemutathassuk neki az ingatlanbefektetések előnyeit, folyamatát és egy valós befektetési példát, és keressen 6-10% jutalékot a sikeres közvetítésért.

Amennyiben meghívná ügyfelét, kattintson ide.

Örülünk a találkozásnak Budapesten és addig is írjon nekünk további információkért!