Fundamenta Lakásvásár – 2011 ősz

Szeptember 21-én került sor az idei, sorendben immár 19. Fundamenta Lakásvásár szokásos beharangozó sajtótájékoztatójára. Borsi László (Lakásvásár ügyvezető) üdvözlő szavait követően Borsi István (marketing és kereskedelmi igazgató) mutatta be az idei kiállítást, mely mind kiállítószámában, mind alapterületében igyekszik megfelelni a korábbi évek hagyományainak. Idén új szekcióval bővül a termék- és szolgáltatási szegmens, hiszen az aktuális új-, és használt lakások kínálatán túl, valamint a hitelközvetítők szolgáltatásai mellett most debütál a “Zöld Sziget”, mely az energiahatékony építészeti- és gépészeti megoldásokat vonultatja fel, és most előszőt találkozhatnak a látogatók a ház- és lakáfeljítási szekcióval is. Természetesen az idén sem marad el a szakmai konferencia, mely a szokásos módon, pénteken 10 órától kezdődik.
A vásárigazgató rövid ismertetőjét követően a meghívott újságírók számára a rendezvény főtámogatói Moravcsik László (CIB Csoport) és Horváth Krisztián (Fundamenta), nyújtottak rövid áttekintést a lakáspiac helyzetéről, előre vetítve az eddigi kedvezőtlen folyamatok esetleges lassú javulását, a piac éledését.

A MAISZ, mint szakmai támogató minden Tagja, illetve kolléga számára ajánlja, hogy látogassanak ki a kiállításra, illetve a péntek délelőtt tartandó szakmai konferenciára.