Újabb magyar sikerek a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

A Nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (Prix d’Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és megjutalmazása.       (www.fiabciprix.com )

A nemzetközi zsűriben idén 31 ország 63 tekintélyes szakembere vett részt, közöttük Kispál Sándor, a Magyar Ingatlanszövetség főtitkára..

Az elmúlt 14 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők sikeresen vettek részt a FIABCI Prix d`Excellence pályázatán és több kategóriában is győzelmet arattak és különdíjat nyertek. Idén a hagyományoknak megfelelően a nemzetközi pályázaton a FIABCI Magyar Tagozata és a Magyar Ingatlanszövetség által szervezett (XV.) Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei vettek részt Magyarországról.

Idén a díjakat a FIABCI 65. Kongresszusán Luxemburgban adták át a nyerteseknek.

A magyar pályázók ismét kitűnően szerepeltek.

A műemlék kategóriában a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft a Gödöllői Királyi Kastély pályaművel I. dijat nyert.

Az irodaház kategóriában a Skanska Magyarország Ingatlan Kft  I. dijat nyert a Green House irodaházzal.

A resort kategóriában Makó Város Önkormányzata ezüstérmet nyert a Makói Gyógyfürdő, Élményfürdő (Hagymatikum) pályaművel.

*****

A Gödöllőn megrendezett sajtótájékoztatón dr. Gémesei György Gödöllő polgármestere, Gönczi László , a FIABCI Magyar Tagozata elnöke, Mehrli Péter, a Magyar Ingatlanszövetség, elnöke, Kispál Sándor a szövetség főtitkára, Bereczki László, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kabinetfőnöke, valamint a díjazottak képviseletében : dr. Búzás Péter, Makó polgármestere, Linczmayer Zoltán, a SKANSKA ügyvezető igazgatója, Göczi Tibor,a Gödöllői Királyi Kastély  ügyvezető igazgatója vet részt.

A díjazottak ( itt ) és a készült képek itt láthatók.