Termőföld értékelés a gyakorlatban – 5 napos képzés

A termőföldnek minősülő ingatlanok értékváltozása illetve a megnövekedett ingatlanszakmai érdeklődés miatt idén – több éves szünet után – ismét meghirdetjük a Termőföld értékelés a gyakorlatban című, megújított képzésünket.

A képzés tervezett időpontja: 2019. szeptember 30. – 2019. október 04.
A tanórák egész héten, mindennap, hétfő – péntek 0900-1630-ig tartanak.

A képzés célja: a termőföldvagyon értékelésével kapcsolatos korszerű ismeretek összefoglalása. Segítségnyújtás a termőföld jellegű ingatlanok értékeléséhez.

A vázlatos tematika, egyéb információk, jelentkezési lap letöltése: http://www.mti.bme.hu/tanfolyam/2012/

Az elméletet számolási gyakorlatok egészítik ki.

Fontos: szerdán terepen, gyakorlati nap lesz, szántóföldi, gyümölcs és szőlő területek megtekintésével a Balaton déli partja közelében (intézeti busszal). A gyakorlati napon kötelező a részvétel.

A jelentkezés feltétele: ingatlanértékelési képzettség és gyakorlat, mert az alap ismeretek átadására már nem kerül sor. Az agrárvégzettség előnyt jelent, de nem feltétel.

A tanfolyamot záró írásbeli vizsga sikeres teljesítése esetén a tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki, ami igazolja, hogy a résztvevő elsajátította az 54/1997. (VIII. 1.) FM rendelet  a termőföld hitelbiztosítéki értéke meghatározásának módszertani elveiről   szóló jogszabályban leírt  módszereket.

Jelentkezni az alábbi oldalról http://www.mti.bme.hu/jelentkezes/ is letölthető jelentkezési lap visszaküldésével is lehet.

A jelentkezés mellé kérjük küldjön egy motivációs levelet  is, amelyben röviden kifejti a szakmai végzettségeit, az eddigi szakmai gyakorlatát, valamint szándékát a tanfolyamon tanultakkal kapcsolatban.

További információ: Mészárosné Merbler Éva igazgató-helyettes, merbler@mti.bme.hu, telefon: +36-1-463-3497

Üdvözlettel:
Sajtós Gábor
BME MTI
(20) 536 5136