Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítés

Garancia a magas színvonalú ingatlanszakmai munkára

A Magyar Ingatlanszövetség 2003-ban létrehozta az ingatlan szakemberek személytanúsítását végző Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítés (EUFIM) szervezetét, ezzel a magyar ingatlanpiacon az európai elvárásokat is kielégítő, egységes ingatlanszakmai követelményrendszert kialakítva. Az ingatlanszakemberek EUFIM megfelelőségének szakmai tanúsítása az ISO/IEC 17024 számú szabvány és a NAR-EA-8/01 IAF/EA útmutató alapján történik.

A jelentkezők számára a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen fakultatív EUFIM felkészítő tanfolyamot biztosítunk. Az EUFIM felkészítő tanfolyam célja a tanúsításra jelentkezők gazdasági-, jogi-, műszaki-, és egyéb ingatlanszakmai ismereteik kibővítése és egységes keretbe rendezése.

A Személytanúsító Szervezet az EUFIM címet azoknak az ingatlanos szakembereknek adományozza, akik a tanúsítási eljáráson sikeresen megvédik szakmai munkásságukat, azaz sikeres vizsgát tesznek.

LEGUTÓBBI ESEMÉNYEK

Lezajlott az újabb EUFIM vizsga

A MAISz titkárságán 2017.május 8-án a dr. Pál Zoltán, Novák Zalán és Bihátsi Péter Minősítő Bizottsága előtt újabb öt évre, újratanúsítással megvédte az EUFIM...

EUFIM tanúsítás

2017. március 20-21-én a MAISZ irodájában került lebonyolításra az idei első EUFIM tanúsítás, ill. újratanúsítás. A már korábban tanúsítást szerzett kollégák vállalták, hogy egy...

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁS