Ingatlanközvetítő szekció

Kövesdi Marcell vagyok a Házbank.hu ingatlanközvetítők számára készült ügyviteli rendszer és a Rock Home ingatlanközvetítő hálózat ügyvezetője. Az első ingatlanközvetítő irodámat még a 2000-es évek elején nyitottam meg, melyet több  olyan vállalkozás is követett ami az ingatlanközvetítéssel és az ingatlannal kapcsolatban van, Ilyenek többek között a  Színes Ingatlan Horizont újság, Lakásbörze kiállítás és az Ingatlanközvetítői Regatta is.

Célom, hogy a MAISZ keretein belül megerősítsük az Ingatlanközvetítői szekciót, felpezsdítsük a szövetségen belüli szakmai életet és fellépjünk az ingatlanközvetítést rossz színben feltüntető „kókler” ingatlanközvetítőkkel szemben.

Program 

Social Média

Létrehozzuk a MAISZ Ingatlanközvetítői Facebook csoportot ahol koordinált keretek között szakmai megbeszéléseket kezdeményezünk és folytatunk. Youtube csatornán keresztül publikáljuk a rendezvényeken készült felvételeket.

Oktatási program

Három havonta szakmai oktatásokat szervezünk mely támogatja az ingatlanközvetítők munkáját és együttműködését. Az oktatási anyagból videó és értékelő anyagok készülnek melyet megosztunk a tagokkal. Az oktatásokon való részvételt jelezzük minden résztvevőnél az adatlapján és pozitívan minősítjük.

Éves konferencia és díjátadó

Az év eseményeit és sikereit összefoglaló konferenciát szervezünk ahol lehetősége van a szakmának találkozni, bejelentéseket megtenni.

Segélyvonal

Üzenetküldő felületet üzemeltetünk ahol lehetősége van az ügyfeleknek jelezni ha olyan ingatlanközvetítővel vagy megbízási szerződéssel találkozott ami nagyban sérti akár az etikai akár a jogi normákat. Amennyiben bizonyíthatóan jogi sérelmet szenvedett az ügyfél akkor elindítjuk a jogi eljárást adott Ingatlanközvetítővel szemben.

A szolgáltatást és eredményeit időről-időre publikáljuk a média felületein, ezzel erősítve a MAISZ szakmaiságát, kezelve az ügyfelek panaszait és kitisztítani az ingatlanközvetítő szakmát.

Lehetőség

IT integrálás

2010 óta működő több mint 250 ingatlaniroda ajánlatát tartalmazó ingatlanközvetítőknek kifejlesztett ügyviteli rendszer a Házbank integrálása a MAISZ szervezete alá.

A rendszeren keresztül az irodáknak lehetősége van a kontrollált együttműködésre, szakmai minősítésre és a teljes ügymenet kezelésére. Lehetőséget nyújt a MAISZ számára, hogy önálló ingatlanos weboldalt indítson kizárólag ingatlanközvetítői ajánlatokkal. Jelenleg közel 70.000 ingatlant kezel a Házbank rendszere.

Ingatlanos Regatta

A 2015-ben megrendezésre került ingatlanközvetítőknek szóló regattát újra megszervezzük miden év nyarának kezdetén. A csapatok/irodák megadott pályán kijelölve versenyeznek a fődíjért.

Bízva pozitív elbírálásukban,
Kövesdi Marcell