Lambert Péter kollégánk hétfő éjjel távozott közülünk

LAMBERT PÉTER

A Magyar Ingatlanszövetség Elnöksége nevében is

Koncz Gabriella nekrológja

Szomorú szívvel tudatom Veletek, hogy Lambert Péter kollégánk November 1-én, hétfő éjjel váratlanul távozott közülünk.

Soha nem aggódott a jövőért és mindig voltak tervei. Szeptember végén még velünk volt az EUFIM szemináriumon és készült az újraminősítésre is.

Szerettem vele együtt dolgozni. Ismerte a munkánk értékét és érvényesíteni is tudta a vállalkozásában. Néha segítségre volt szüksége, olykor többünkre is. Szétosztotta a feladatot közöttünk, megadta a bizalmat mindannyiunknak, de soha nem hárította másra a saját felelősségét. Amikor nehezen megoldható problémába ütköztünk, vagy fojtogatóan rövid volt a határidő és kezdett leteperni a stressz, Péter mindig nyugodt maradt és humorral oldotta a feszültséget. A lazasága ránk is átragadt, és ettől elsimultak a dolgok.

Mióta ismerem folyamatosan dolgozott és ezt elsősorban a családjáért tette. A négy gyereke, 6 unokája sorsát folyamatosan egyengette, mindannyian napi kapcsolatban voltak Péterrel és Gabival, a feleségével. Gabi menedzseli a nagy családot és igyekezett biztosítani Péternek a munkához szükséges nyugodt körülményeket, amit Péter mindig nagyra értékelt és hálás volt érte.

Nem illene hozzá, ha azt mondanám, hogy nyugodjék békében, ezért inkább abban szeretnék hinni, hogy talál magának feladatot odaát és hamar lesznek új tervei.

A Család köszönete
Nagyon hálásak vagyunk, hogy emléketekben megőrzitek Pétert. Jól érezte magát közöttetek, büszke volt, hogy veletek dolgozhatott.
Temetéséről később küldünk információt.

A családja