Értékbecslő kollégát keresünk

Egy stabil háttérrel rendelkező, 1990 óta a hazai ingatlanpiac szakértőjeként működő és folyamatosan fejlődő vállalat, az URBS Ingatlan Kft. tapasztalt és sikeres csapatába keresünk kollégát értékbecslő pozícióra, aki banki és egyéni megrendelésekhez, lakóingatlanokhoz, műszaki szakértői/készültségi fok jelentésekhez helyszíni szemlék megtartása után szakértői/műszaki szakértői jelentéseket készít.

Ha középfokú végzettséggel (lehetőleg műszaki), min. OKJ 53 ingatlanközvetítő értékbecslő végzettséggel, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel és még saját gépkocsid is van, ne habozz, küldd el fényképes szakmai önéletrajzod rövid kis motivációs leveleddel csatolva az androczi@urbs.hu e-mail címre, hogy mihamarabb felvehessük veled a kapcsolatot!

Mivel már több évtizede dolgozunk ezen a területen és elismertek vagyunk a szakmában, fontos számunkra a jó kapcsolat megtartása és ápolása meglévő banki partnereinkkel és Ügyfeleinkkel. Örülnénk, ha neked is ez lenne a szemléleted és dinamikus, határozott jó kommunikációs készséggel rendelkező személyként csatlakoznál csapatunkhoz!

Hogy mit kínálunk? Egy olyan munkahelyet, ahol akár teljes munkaidőben, akár mellékállásként is dolgozhatsz, de ha esetleg vállalkozó vagy, nekünk az sem jelent problémát. Nem kell nap, mint nap az irodában lenned, hiszen napközben többnyire szemlézel, de szeretjük, ha havonta legalább egy napodat bent töltöd velünk az irodában.

Fizetésed természetesen teljesítményarányos, minden szakértés után kapsz bizonyos százalékot!

Amennyiben fent említettek jellemzőek rád és szimpatikusak is számodra, NYERŐ VAGY, gyere és JELENTKEZZ hozzánk, személyesen mindent megbeszélünk!

Központi iroda: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 14.
tel.:+36 1-266-1515 és +36 20-972 1294
Honlap: www.urbs.hu