Budapest Real Estate Summit 2019

A visegrádi négyek és a hazánkkal határos országok
fővárosainak ingatlanszakmai találkozója

programtervezet megnyitása

A találkozó célja bemutatni Magyarország és a hazánkkal határos országokban az elmúlt 30 év alatt lezajlott fejlődést, az egyes országok ingatlaniparágaiban dolgozó szakemberek szakmai tevékenységein keresztül, különös tekintettel a nemzetközi és hazai innovációk hasznosítására.

A találkozó fő célkitűzése, hogy az Európa szívében elhelyezkedő közép-keleti országok be tudják mutatni és látványosan prezentálni ingatlan szakmai fejlődésüket, felzárkózásukat a fejlett országok szakmai színvonalához.

Fontos célunk, hogy a visegrádi országok összefogásának a jelentőségét az országok ingatlanszakmák fejlődésében is demonstráljuk. Mindannyiunk felajánlhassa a partnerországok részére, azokat a szakmai értékeket, amelyek lehetővé teszik a közös kooperatív tevékenységet a határokon belüli és átnyúló ingatlanfejlesztéseknél. Végül, de utolsósorban, az a törekvésünk, hogy a szakmai és pénzügyi befektetők, de tágabban értelmezve az ingatlanszakmák különböző területein dolgozó kollégák is, tájékoztatást kapjanak a közép-európai térség fejlesztési lehetőségeiről és ezzel érdekeltté váljanak a különböző giga és mega projektek mellett a jól jövedelmező kisebb projektek finanszírozására is.

Azonos érdekeink és fejlődési szándékaink és kompetens szakmai együttműködésünk ezzel lehetővé teszi az egyes országok tevékenységeinek szoros integrációján alapuló közös tevékenységét, amely nemcsak a nemzeti, hanem a közös értékeinket is növeli. Fontos törekvésünk, hogy az ingatlanszakmák sikerével járuljunk hozzá az országaink nemzeti vagyonának növeléséhez és közös kultúránk gyarapításához, az érintett szakmák presztízséhez.

Milyen programok lesznek? Nézze meg a programtervezetet.