Magyar Ingatlanszövetség

Magyar Ingatlanszövetség

Egyet jelent a megbízhatósággal és a szakmai garanciával

Magyar Ingatlanszövetség

Az 1991-ben alapított Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ), mint a legnagyobb hazai ingatlanszakmai szervezet, országos szinten fogja össze az ingatlanszakma résztvevőit. Az ingatlanszakma érdekeit folyamatosan képviseljük a magyar államigazgatás- és a külföldi ingatlanszakmai kapcsolataink felé. Lehetőségünk van közvetlen részt venni az ingatlan szakmát érintő jogszabályalkotásban, ezáltal képviselni az ingatlanszakma érdekét, álláspontját.

A Magyar Ingatlanszövetség tagjait ingyenes ingatlanszakmai iránymutatásokkal, ingyenes szakmai rendezvényekkel, különböző tanfolyamokon való részvétel lehetőségével, jogsegélyszolgálattal és a piaci árnál kedvezőbb (a működéshez szükséges) szakmai felelősségbiztosítással is támogatjuk.

A Magyar Ingatlanszövetség létrehozta és működteti a Személytanúsító Szervezetét, amelynek célja a magasan képzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező ingatlanértékelők tanúsítása, az EUFIM cím odaítélése.

A nemzetközi The European Group of Valuers Associations (TEGoVA) tagja vagyunk, így a Magyar Ingatlanszövetség tagjai kedvezményesen juthatnak hozzá a TEGoVA értékes publikációihoz.

Az Amerikai Egyesült Államokban működő National Association of Realtors, és az Orlando Regional REALTOR Association szövetségekkel való kapcsolatunk révén rálátásunk van az európaitól eltérő ingatlanpiaci működésére is, aminek köszönhetően még szélesebb szakmai ismereteket oszthatunk meg tagjainkkal.

Ingatlanszakmai rendezvény
Magyar Ingatlanszövetség

Mindent megteszünk annak érdekében (lehetőségeinkhez mérten), hogy a Magyar Ingatlanszövetség tagjai részére folyamatosan biztosítsuk a kiemelkedő ingatlanszakmai munkához szükséges szakmai hátteret. Csatlakozzon a Magyar Ingatlanszövetség tagságához, és éljen a szövetségünk által nyújtott lehetőségekkel.

Tevékenységünk eredményességét igazolja (tagjainkat pedig erősíti), hogy mintegy kétezer ingatlanos szakembert képviselünk az ország kb. 400 ingatlanos irodájában.

Alapszabály  —   Etikai Szabályzat  —   Adatvédelmi Szabályzat
Etikai bizottság

dr. Szép Levente - elnök

Sághy Edit

Kövér Gyula

Elnökség

Mehrli Péter - elnök

Gerő Péter

Beák Attila

dr. Pál Zoltán

Salamon Adorján

Felügyelő bizottság

Preiner Annamária - elnök

Jáhn Éva

Molnár László

Szakmai bizottság

dr. Novák Zalán

Titkárság

Kispál Sándor - főtitkár

Veress Audra

EUFIM

dr. Pál Zoltán

Értékelői bizottság

Fischl Ákos

Közvetítői bizottság

Oktatási bizottság

Bihátsi Péter